En iyi android yedek alma yedekleme programı 2015

media 2411

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

En iyi android yedek alma yedekleme programı var mı

App Backup & Restore Android Yedekleme ve Alınan Yedeği Geri Yükleme

Uygulamaları SD karta yedekleme
-Toplu yedekleme
-Korunan uygulamalar için market bağlantısını yedekler
-Uygulamaları SD karttan geri yükler
-Toplu geri yükleme
-Hızlı kaldırma
-Uygulamaları isme, yükleme tarihine, boyuta göre sıralama
-Yüklerken otomatik yedekleme
-Depolama alanını gösterme
-Çoklu sürüm yedekleme

DataSync Android Yedekleme ve Alınan Yedeği Geri Yükleme

DataSync diğer Android cihazlar ile uygulama verilerini paylaşmanızı sağlar, bu yüzden bazı veriler var ve birden fazla cihaz arasında senkronize tutmak istiyorsanız, DataSync sizin için app.
DataSync öncelikle yerel WiFi ağ üzerinden çalışır, ancak kendi şebeke kapsama alanı dışında olduğu zaman uygulamaları senkronize yanı bulutlara senkronize sağlar. DataSync + hatta daha da cihazlar arasında boşluğu azaltmak için Bluetooth ve NFC özelliğini kullanarak senkronize sağlar. Indidivual dosya senkronizasyonu yerine tüm yedekleri ile DataSync daha hızlı ve daha verimli zamankinden daha senkronize hale getirir.

Helium Backup Android Yedekleme ve Alınan Yedeği Geri Yükleme

Helyum Android için eksik uygulama senkronizasyon ve yedekleme çözümü.
Helyum kök gerektirmeyen. Tüm Android kullanıcıları yedekleme Helyum kullanmak ve Android uygulamaları senkronize edebilirsiniz.

Helyum SD kart ya da bulut depolama için uygulamalar ve veri yedekleme yapmanıza olanak sağlar. Diğer Android bunlar aynı ağda olmasa bile devices– gelen Helyum ile, uygulama verilerini senkronize edebilirsiniz. Helyum ile yedekleme programları kurmak, ve veriyi tekrar kaybetmek asla.

Helyum Kurulum: Android Helyum yükleyin.  a) Kök kullanıcı? Sen bitti!. Install ve Helyum Masaüstü çalışmak (link aşağıda). Bilgisayara bağlayın 3. Android.  a) “PTP” için USB Bağlantı Modu ayarlamak gerekebilir. (Nexus 7, Nexus 10, vb). Android’de 4. Helyum şimdi etkinleştirilmelidir.


yedek alma programı 2016: android cep telefonlarında ücretsiz rehberi video resimler fotoğraflar mesajları ve dosyaların yedeğini alma yedekleme geri yükleme uygulamalarını google play store mağazasından ücretsiz indirip yükleyebilirsiniz

Son Güncelleme: 24.03.2017 16:47