Facebook Telefon için indir Face Son Sürüm 2019

media 2497

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook Android APK ve iPhone iOS cep telefonları için son sürüm indir yükle. Facebook yeni sürüm 2016 ücretsiz nasıl yüklenir? Facebook Telefon için indir Face Son Sürüm 2017

Facebook mobil indir Face son sürüm 2017. Facebook hesabınızı cep telefonlarda ve tabletlerde hızlı ve kolay bir şekilde kullanmanızı sağlayan uygulaması Google Play Store mağazasından ücretsiz indirebilirsiniz.

teknik destek

Google Play mağazasından uygulama indirmenin iyi yönlerinden biride daha önce indirilmiş uygulama ve oyunlar hakkında yapılan kullanıcı yorumları. Yani indirmeden veya satın almadan önce yorumları inceleyebilirsiniz. Facebook  uygulamasını cihazınıza yüklemeden önce yazımızın tamamını okumanızı öneririm.

Dünyanın en çok kullandığı sosyal paylaşım sitesi Facebook’ un bazı kullanıcıları, ailelerine ayırdığı vakitten daha çok’ u Facebook’ a ayırmaktadır. Akıllı cep telefonlarının lider yükselişi, doğal olarak Facebook uygulamasının mobil cihazlarda yerini almasını sağladı. Windows 8.1 Facebook uygulaması indir yazımızı incelemeniz önerilir.

Facebook Telefon için indir Face Son Sürüm 2016

Yazımızın en alt tarafında Facebook, Android ve iPhone iOS sürümlerinin indirme adresleri bulunmaktadır. Eğer cep telefonunuzun donanımı yeterli değilse veya internet paketinizin yani kotanız yeterli değilse Facebook Lite uygulamasını kullanmanızı öneririm.

Facebook nasıl in010dirilir Facebook nasıl yüklenir

Facebook Mobil indir Face Son Sürüm 2016

Facebook Android APK iOS indir 2016

Facebook Telefon için indir Face Son Sürüm 2016

Facebook uygulaması, Android ve iOS iPhone son sürüm ücretsiz indirebilirsiniz. Facebook Android sürümü bu adresten ,  Facebook iPhone iOS sürümü bu adresten indirip, cep telefonu ve tabletlere yükleyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:31