Facebook Hesabım Çalındı Sayfamı Nasıl Geri Alabilirim

media 4409

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook çalınan hesabın geri alınmasında yapılacak birden çok işlemin olduğunu belirtelim. Özellikle bu ağda daha çok seçenek sunulabiliyor. Geri alma kuralları neler?

Facebook hesabınız çalındı güvenlik sorularınız değiştirildi yada bilgilerini bilmiyorsanız çözüm adımları aşağıda yer almaktadır. Eğer önemli bilgileriniz varsa veya şikayetlik bir durum tehdit, şantaj, resim, fotoğraf, özel bilgilerin paylaşılması gibi savcılığa başvurmanız önerilir.

teknik destek
  • İlk adım facebook.com’ dan Şifreni mi unuttun ? bölümüne girmeniz olacak
  • Buraya mail adresiniz yada hangi bilgi ile giriş yapıyorsanız yazıp arama yapıyorsunuz
  • Aşağıdaki bölüm çıktığında aynı tarayıcıdan başka bir sayfa açıp bu girmeniz
  • Aşağıdaki alanları doldurup kimlik fotokopisi ile başvuru yapmanız gerekiyor

Facebook’ a başvuru için: kimlik fotokopisinde T.C numaranızı gizleyebilirsiniz fotokopi işlemini isterseniz tarayıcı isterseniz laptop kamerası isterseniz cep telefonu ile yapabilirsiniz. Eğer hesabınızı tehdit amaçlı veya özel verileriniz paylaşılıyorsa resimler, fotoğraflar, videolar ve kişisel bilgiler gibi savcılığa başvuru yapmanız önerilir.

Facebook müşteri hizmetleri yazımızı inceleyebilirsiniz.

Facebook Hesabım Çalındı Sayfamı Nasıl Geri Alabilirim

çalınan hesabın kurtarılması

şifre kurtarmada temel adımlar

şikayet bağlantısı ile başvurmak

Başvuru adresi: Facebook hesap geri almak için başvuru adresi facebook.com/hacked

Hesaba kayıtlı mail’ e erişim yapamayanlar öncelikle mail kurtarma işlemlerini denemesi önerilir. Erişimde bunlara erişim yokla size sunacakları seçenekleri zorlayınız. Birde uygulama ile sıfırlamada farklı seçenek ve bilgisayarla farklı seçenek sunulabilir.

Sosyal ağda erişim sıkıntısı için çok sayıda işlem yapabileceğiniz seçenek çıkabiliyor. Çalınan hesap için direk başvuru yapılacağı gibi diğer bağlantılarında denenmesi önerilir.

Son Güncelleme: 13.04.2020 20:34