Facebook Güvenlik Nedeni ile Hesabını Kilitledik

media 2662

Facebook hesabım kilitlendi "Lütfen Kimliğini Onayla" Yakınlardaki hareketler hesabının güvenliğini etkilemiş olabileceğinden, hesabını kilitledik 2017.

teknik destek
Facebook hesabım kilitlendiLütfen Kimliğini Onayla” Yakınlardaki hareketler hesabının güvenliğini etkilemiş olabileceğinden, hesabını kilitledik. Birkaç adımda kimliğini onaylamana ve hesabına erişmene yardımcı olacağız.
 

1 Bir güvenlik kontrolü seç / 2 Bir güvenlik kontrolü yap

 

teknik destek

 

Facebook hesabınıza giriş yaptığınızda güvenlik uyarısı ile facebook.com/ checkpoint sayfası açılıyorsa nedir bu diyenler ve çözümü için aşağıdaki detayları incelemeniz önerilir.

yakınlardaki hareketler ne demek,facebook hesabım kilitlendi

facebook güvenlik nedeni ile hesabınızı kilitledik,facebook checkpoint nedir,facebook hesabınızı kilitledik android iphone,lütfen kimliğini onayla[/caption]

Facebook için özel destek hizmeti için Teknoloji destek hattını arayabilirsiniz. Facebook müşteri hizmetleri yazımızı incelemeniz önerilir.

Fotoğrafından Arkadaşlarını Tanı
 

Sana Facebook’ta arkadaşın olan bazı kişilerin fotoğraflarını göstereceğiz. Hesabının kilidini açmak için bunların kim olduğunu bilmen gerekiyor. Bir fotoğraftan emin değilsen, geçebilirsin.

 

 

Bu mesajı görmenizin nedeni, yakın zamanda hesabınızda sizden gelmemiş olabilecek bir giriş denemesi gibi şüpheli hareketler fark etmiş olmamızdır. Bilgilerinizi güvende tutmak için hesabınızı geçici olarak kilitledik.

 

Facebook Güvenlik Nedeni ile Hesabını Kilitledik Nedir

facebook hesabınız kilitlendi ne demek 

Facebook güvenlik nedeni ile hesabınızı kilitledik,facebook checkpoint nedir,facebook hesabınızı kilitledik android ,lütfen kimliğini 

facebook hesabım kilitlendi çözümü nedir

facebook hesabım kilitlendi çözümü nedir

hesabım kilitlendi

 

facebook hesabım kilitlendi

 

Kimliğinizi onayladığınızda hesabınıza tekrar giriş yapabilirsiniz. Kimliğinizi onaylamanız için sunulan seçenekler:

 

  • Şüpheli olarak belirlediğimiz girişi incelemek
  • Etiketlendikleri fotoğraflardan arkadaşlarınızı teşhis etmek
  • Doğum tarihinizi vermek
  • Güvenlik sorunuzu cevaplamak (hesabınıza güvenlik sorusu eklediyseniz)

Görünüşe göre birisi 14 Ocak, 12:16 tarihinde Windows 7 için Chrome kullanarak hesabınıza giriş yapmaya çalıştı. Hesabınız güvende; sadece yeni bir yerden giriş yapmaya çalışan kişinin siz olduğunuzdan emin olmak istedik. Bu girişi sizin yapmadığınızı düşünüyorsanız, hesabınızı güvende tutmak için birkaç adımı tamamlamanıza yardımcı olabilmemiz için lütfen Facebook’a giriş yapın.

Facebook’ a giriş yaparken güvenlik uyarısı ile hesabınız kilitlendiyse çözümü

Facebook hesabınıza Android, iPhone veya bilgisayardan giriş yapmaya çalıştığınızda yukarıdaki gibi bir uyarı aldıysanız, hesabınız ya çalındı ya çalma girişiminde bulunuldu yada farklı bir ip adresinden giriş denemesinde bulundunuz.

Birden fazla ip adresinden giriş denemesi yada yurtdışı ip adreslerinden giriş denemeleri buna neden olmuş olabilir. Facebook hesabına giriş yapmaya çalıştığınız cihazda vpn, dns programı veya manuel ip dns tanımlaması yapılmış olabilir.

Son Güncelleme: 11.03.2017 03:02