Hesabınız Facebook koşulları'nı ihlal ettiğiniz için kapatılmıştır

media 2743

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Hesabınız Facebook koşullarını ihlal ettiğiniz için kapatılmıştır sorunu için kapatılan hesap nasıl açılır diye yardım almak isteyenlere iki tane seçenek yazıya ekledik.

Hesabınız Facebook koşulları’nı ihlal ettiğiniz için kapatılmıştır. Hesabım kapatılmadan önce uyarı almadım. Kapılan hesap açılabilir mi açtırma çözümü nedir?

teknik destek

Facebook hesabınız kapatıldıysa ve yukarıdaki gibi bir uyarı aldıysanız, büyük ihtimal hesabınız tekrar açılmayacak. Bunun nedenleri aşağıda yer almaktadır. Aşağıdaki bilgiler Facebook resmi sitesinden alınmıştır. 

Bazı durumlarda hesabınızı kapatmadan önce uyarıda bulunmayabiliriz. Ayrıca, Facebook Topluluk Standartları’nın ciddi ihlalleri nedeniyle kapatılan hesapları yeniden açmayacağımızı unutmayın.

Ciddi bir fiziksel zarar olasılığı veya kamu güvenliğine yönelik tehditler olduğuna inandığımızda içeriği kaldırırız, ilgili hesapları dondururuz ve emniyet teşkilatıyla birlikte çalışırız. Facebook’un kötü amaçlı içerikleri nasıl ele aldığı hakkında daha fazla bilgi alın.

İnsanlar, deneyimlerini paylaşmak ve önemsedikleri konularda farkındalık yaratmak için Facebook’u kullanır. Dolayısıyla, sizden farklı düşünen insanların fikirleriyle karşılaşabilirsiniz ve biz bu durumun çeşitli konularda önemli konuşmalar başlatabileceğine inanıyoruz.

Yine de çok çeşitli insanlardan oluşan bir topluluğun ihtiyaçlarını, güvenliğini ve menfaatlerini dengelemeye yardımcı olmak için bazı hassas içerikleri kaldırabilir veya bu içerikleri görebilen hedef kitleyi kısıtlayabiliriz. Bunu nasıl yaptığımız hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Facebook kapatılan hesabı açma

Çözüm için aşağıdaki bağlantılarla başvurunuz. Tabi uygun görülürse ve haksızlık yapıldığınız düşünüyorsanız bir ihtimal çözüm getirir.

  • facebook.com/help/contact/317389574998690
  • facebook.com/help/contact/logout?id=260749603972907
  • Hesap kapatılma gerekçeleri

    • Burada belirtilen Topluluk Standartları’nı ihlal eden bir şey olduğunda harekete geçebiliriz.
    • İlgili içerik ilkelerimizi ihlal etmiyor olsa bile, Sayfa sahiplerinden adlarını ve Facebook Profillerini acımasız veya hassasiyetten yoksun içerikler barındıran bir Sayfa ile ilişkilendirmelerini isteyebiliriz.
    • Şikayet edilen bir şeyin kaldırılacağının garantisi yoktur, çünkü şikayet edilen içerik ilkelerimizi ihlal etmiyor olabilir.
    • İçerik inceleme ekiplerimiz, bir gönderinin neden ilkelerimizi ihlal ediyor olabileceğiyle ilgili sizden bilgi isteyebilir. Bir içeriği şikayet ederken lütfen içeriği neden kaldırılması gerektiğini (ör. çıplaklık, nefret söylemi) söyleyin, böylece içeriği incelenmesi için doğru kişiye gönderebiliriz.
    • Belirli gönderiler hakkında daha fazla bağlam edinirsek ya da bir Sayfa veya Facebook Profilinin yeni içeriklerinin ilkelerimizi ihlal ettiğini görürsek, inceleme kararlarımız değişebilir.
    • Belirli bir içerik için yapılan şikayetlerin sayısı, kaldırılmasına ilişkin kararımızı etkilemez. Herhangi bir içeriği sırf çok sayıda şikayet aldığı için kaldırmamız kesinlikle söz konusu değildir.
    • Topluluk Standartkarı ihlal edilmesi sonucu, ihlal büyüklüğü ve kişinin Facebook’taki geçmişine bakılarak farklılık gösterebilir. Örneğin, birini ilk ihlali olduğunda uyarmakla yetinebilir, ancak ihlalin tekrarlandığını görülürse kişinin paylaşım yapma hakkı elinden alınabilir veya erişimi engellenebilir.
    • Taklit hesaplar, başkasının eline geçen hesaplar, kötüye kullanım.
    • Sayfa ve gruplarda yönetici sıkıntıları.
    • İşlevsel genel sorunlar.
    • Kullanıcının adları ve internet adresleri.
    Son Güncelleme: 07.03.2020 03:53