Facebook Video Yükleme Süresi Nasıl Uzatılır

media 3649

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook video yükleme süresi uzatma için ne yapılır diye bir dönem yardım isteyenler oluyordu. Facebook 1 dk üzerinde video yükleyemiyorum nasıl yüklerim ve nasıl paylaşılır gibi.

Facebook video yükleme süresi nasıl uzatılır ne yapmalıyım? Facebook 1 dk üzerinde video yükleme bir dönem sıkıntılıydı . Bazıları 2 dk üzerinde yüklemek için yapılması gerekenleri araştırırdı. Yazımız sonradan güncellendi ve genel itibaren yükleme sınırı geliştirici tarafından yükseltildi.

teknik destek

Facebook profil’de paylaşılan 1 dk ve üzeri videolarda yükleme sorunu yaşıyorsanız Facebook kısıtlaması olduğundan. Çözüm için cep telefonu doğrulaması yapılması gerekiyor. Facebook profilinizde Ayarlar kısmında bulunana Mobil kısmında cep telefonu numarası ekleyip telefonunuzdan bir numaraya mesaj atmanız istenecek mesajın cevabı Facebook tarafından doğrulama kodu olarak gelecek bu kodu Facebook doğrulama bölümüne girip hesabınızdan çıkıp tekrar giriş yapıp deneyebilirsiniz.

Facebook Video Yükleme Süresini Uzatma Sorunu

Yüklemede çıkabilecek uyarılar:

  1. Yüklenen videoların formatlarına dikkat ediniz. Az bir sayıda formatın desteklenmediği görülebiliyor.
  2. İnternet yükleme hızınıza göre alınacak uyarı değişebilir.
  3. Hesabın doğrulanmamış olması bunu etikeyebilir.
  4. Profile yapılan kısıtlamalar.
  5. Şikayet alınan hesaplar.
  6. Cihazla alakalı sıkıntılar.

Bunlara ek bazı nedenlerde eklenebilir ama biz anlamanız için bu şekilde çeşitli örnekler verdik.

Facebook Video Yükleme Süresi Nasıl Uzatılır

Facebook video yükleme sorunu sırasında yükleme hatası alanlarda en sık görülen facebook video atma sorunu çoğunlukla işlem yapılan cihazda veya bağlantı ile alakalı oluyor. Yapılabilecek işlemlerin çoğu yukarıdakiler oluyor. Sizde devam ediyorsa bize aldığınız uyarıyı tam yazarak aynı yolla dönüşü bekleyiniz.

Son Güncelleme: 12.04.2020 22:09