Facebook Şifremi ve E-Postamı Mail Adresimi Unuttum

media 4150

Facebook hesabımın şifresini, e-posta adresini ve bilgilerini unuttum. Facebook hesabımın mail adresini hatırlamıyorum ve e-posta hesabıma ulaşamıyorum şifre sıfırlama kırma.

teknik destek

İçerikteki başlıklar

Facebook Şifremi ve E-Postamı Unuttum Mail Adresimi Nasıl Bulurum Ne Yapmalıyım

Facebook hesap şifremi ve mail adresimi unuttum hatırlamıyorum yada erişim sağlayamıyorum diyorsanız belki’de hesabınız çalındı çözüm için aşağıdaki adımları uygulamanız önerilir.

teknik destek

Aşağıdaki adımlarda Facebook başvuru adresleri var eğer çözüme ulaşamazsanız Facebookta kullandığız bilgiler kimlik bilginizle aynı ise Google arama motoruna facebook kimlik fotokopisi ile başvuru yazıp aratıp başvuru adresi kendi sitemizde yer almaktadır.

Facebook.com adresinde Şifreni mi unuttun? seçeneğinde çıkan E-posta, Telefon, Kullanıcı Adı veya Ad ve Soyadı kısmı bölümüne bildiğiniz hesap bilginizi yazıp ara buton ile hesabınızı aratıp çıkan güvenlik seçenekleri ile hesabınıza ulaşmaya çalışabilirsiniz.

Şifre sıfırlamadaki adımlar denendikten sonra bunlara artık erişimim yok mu seçeneğine dokunup size sunacağı bir seçenek var mı kontrol ediniz. Yoksa aşağıya iki adres bıraktık bunlarla başvuru yapınız.

Facebook Şifremi ve E-Postamı Mail Adresimi Unuttum

Facebookta kullanılan mail adresimin şifresini bilmiyorum: Mail adresinizin güvenlik sorularını deneyebilirsiniz, ulaşamıyorsanız mail servis sağlayıcısı iletişime geçebilirsiniz. 

Facebook Hesap Şifresini Unuttum

Facebook Şifresini Unuttum

Eğer güvenlik seçenekleri ile hesabınıza ulaşamıyorsanız Facebook hesabınızı açtığınızda gerçek bilgilerinizi kullandıysanız kimlik kartınızın fotokobisini Facebook’a gönderebilirsiniz.

  • Facebook başvuru adresi 
  • Alternatif adres 
  • Kimlik doğrulama için adres
  • Her hangi bir Facebook arkadaşınızdan görüşüp sizin Hakkında sayfanıza bakıp İletişim Bilgileri bölümünden eğer e-posta yazıyorsa size göndermesini söyleyiniz
  • Tüm e-posta hesaplarını ve telefon numaralarını deneyiniz. 
  • Facebook kullanıcı adı, Facebook hesap url sinden görebilirsiniz. Göremezseniz arkadaşlarınızın hesaplarından kontrol edebilirsiniz.
  • Takma ad ile hesap açmış olabilirsiniz. Farklı adları da deneyiniz.
  • Eğer arkadaş ile doğrulama seçeneği varsa ilk denediğiniz arakdaşınız olmazsa ya da tanıyamazsanız atlayıp diğerlerini tanımaya çalışınız.
Son Güncelleme: 10.10.2019 13:05