Facebook şifre kurtarma öğrenme

media 4181

Bu haberi Facebook şifre kurtarma işlemi nasıl yapılır öğrenmeniz için hazırladık. Facebook şifremi bilmiyorum, parolamı yanlış girdim kilitlendi ve kısıtlandı için çözüm.

teknik destek

Unutulan Facebook şifresini nasıl öğrenilir nasıl kurtarılır ve sıfırlama çözümü için genel neleri yapmanız gerektiğini anlattığımız yazımızdan yardım talep etmeden önce aşağıdakileri uygulayınve geri dönüş yapılmasını bekleyin.

Facebook hesap bilgilerinizi bilmiyor ya da güvenlik sorularına yanıt veremiyorsanız hesabı açtığınızda kimlik bilgilerinizi kullandıysanız bilgileriniz doğru ise kimlik fotokopisi ile başvuru yapabilirsiniz.

teknik destek

Facebookta kullandığınız mail adresine erişim yapamıyorsanız örnek hotmail.com sitesine giderek parolanızı unuttum seçeneklerini deneyebilirsiniz eğer çözüme ulaşamazsanız hotmail ekini ile iletişime geçebilirsiniz.

Facebook çalınan hesap ve uygunsuz içerikle ilgili istenirse savcılığa şikayete bulunulabilir. Kesinlikle savcılık kanalı ile çözüme ulaşılacaktır. Facebook Türkiye başvurularına önem verip işleme alıyor.

Şifre unuttum çözümü için başvuru

  • facebook.com/help/contact/283958118330524
  • facebook.com/help/contact/352512044767949 

Şifre yenileme işlemini facebook.com’ dan başlatınız. Size suncağı sorulara cevap veremediyseniz o zaman bunlara erişiminiz olmadığını belirten seçenekle devam ediniz. Yine önerilenler işinizi görmedi ise o zaman yukarıdaki bağlantıları kullanın.

Çok sayıda sorunların başvuru adresi olarak aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Mobil ve mail doğrulama sıkınıtısı için kullanılan bağlantılar işinize yarayabilir.

https://www.teknolojihaber.net/facebook-destek-hatti/facebook-musteri-hizmetleri-arayanlar-icin-duyurulur-h21015.html

İlgili konumuzda direk sorunla alakalı olmasa da kullanacağınız çoklu başvuru seçenekleri yer alıyor. Dönüş yapılmadığında alternatif bağlantıları kullanınız. Şikayetlerde doğru bilgilerin hesapta yer alması önem arz etmekte ve kimlik isteyebilirler.

Facebook şifremi unuttum çözümü! şifre kurtarma  
Tüm sorunlarınız için andronova.net’ de facebook müşteri hizmetleri adlı yazıyı kesinlikle inceleyiniz.

Son Güncelleme: 13.04.2020 20:14