Hesap kapatma nasıl yapılır

media 2935

Son güncelleme 11 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Sosyal ağlarda Facebook olsun instagram olsun ya da Twitter, hesap nasıl kapatılır ve kapatılan hesapta her şey silinir mi? İşte link adresi ile hesap silme adımları.

Hesabınızı artık kullanmak istemiyorsanız veya özel durumlardan dolayı hesabı tamamen kapatmak yani silmek istiyorsanız başvuru link adresini tıklayarak bilgilerinizi girip hesabınız iptal edebilirsiniz.

teknik destek

Kapatma başvurusunda bulunduğunuzda instagram’ da hemen işlem yapılır. Sonra kademeli olarak hesap internette silinmeye başlar. Facebook’ ta ise 14 gün girilmeme şartı var. Girildiğinde yani hesabınız şifrenizle girerseniz hesap tekrar açılır.

Facebook, 31 Ekim 2010 tarihinden bugüne kadar Dünyada en fazla ziyaretçi alan ikinci sitedir. En popiler sosyal paylaşım sitesidir. Facebook ismini “paper facebooks”‘dan alır. Bu form A.B.D. üniversitelerinde okulların öğrencilerine, öğretmenlere ve çalışanlara doldurduğu onları tanıtan bir formdur.

Hesap silme başvuru adresleri

Facebook’un şu anda 500 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Teknik açıdan facebook, otoriteleri tarafından en başarılı Web 2.0 uygulamaları olarak gösterilmekte.

Facebook kapatma facebook.com/help/delete_account?show_form=delete_account

Instagram kapatma instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

Hesap kapatma nasıl yapılır


WhatsApp hesabı tamamen ne zaman silinir?

WhatsApp hesabı tamamen ne zaman silinir?

Telegram hesap silme

Telegram hesap silme

Instagram Hesap Silme Sayfa Kapatma Nasıl Yapılır 2019

Instagram Hesap Silme Sayfa Kapatma Nasıl Yapılır 2019
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:59