iPhone SE 2 fiyatı ne kadar olacak

media 1276

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple firması 2018 yılında bir çok modelini kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Daha önce iPhone 5 serisi ile piyasaya sürdüğü iPhone SE serisinin ikinci versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor.

iPhone SE 2 ne zaman çıkacak? Apple, mobil sektörde Samsung ile birlikte en çok akıllı telefon modeli satan firmalardan biridir. Özellikle telefonlarında var olan yüksek güvenlik sebebiyle bir çok kişinin tercih sıralamasında ilk sırada yer almaktadır. Apple 2018 yılında yapılacak olan Dünya Mobil Kongresinde iPhone SE 2 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone SE 2 modeli piyasaya çıkmadan hakkında bir çok yeni bilgi internet sitelerinde yayınlanmaya başlandı. 

teknik destek

Daha önce bir çok bilgi yayınladığımız iPhone SE 2 modeli hakkında bu seferde fiyatı ile ilglil çıkan bilgileri sizlerle paylaşacağız. Peki iPhone SE 2 modelini Apple firması hangi fiyat aralığında satışa sunacak?

iPhone SE 2 fiyatı ne kadar olacak

Beklenen iPhone SE 2 fiyatı

İlk iPhone SE modelinde çok farklı bir donanım yapısına sahip olacak olan telefon tasarım olarak iPhone X modeline benzemektedir. Güncellenen donanım ve tasarımı ile son günlerde kullancıların beklediği telefon modellerinden biri olmuştur. İlk iPhone SE modeline baktığımızda diğer iPhone modellerinden biraz daha uygun olduğunu görüyoruz. Fakat bu yeni model hakkında sızan fiyat bilgisine bakıldığında bu durumun diğeri gibi olmayacağı anlaşılıyor. iPhone SE 2 modeli biraz daha yüksek fiyat aralığında satılacak.

iPhone SE 2 modelinde Face ID  için kullanılan TrueDepth kamera sistemi şuna itibariyle olmayacağı tahmin ediliyor. Diğer iPhone modellerine göre biraz daha küçük bir ekranı olacak olan telefonda tam erkan tasarımı olması bekleniyor.

iPhone SE modeli ilk olarak piyasaya sürüldüğünde 3999 dolardan satışa sunulmuştu. Ardından firma tarafından indirim yapılarak 349 dolar satılmaya devam edildi. Yeni iPhone SE 2 modelinin ise 399 dolar seviyesinde satışa çıkacağı hatta farklı bir görüşe baktığımızda 449 dolara bile satılacağı düşünülüyor.


Ucuz iPhone X ekran özelliği nasıl olacak ?

Ucuz iPhone X ekran özelliği nasıl olacak ?

iPhone servis yok sorunu nedir

iPhone servis yok sorunu nedir

iPhone SE 2018 çıkış tarihi

iPhone SE 2018 çıkış tarihi
Son Güncelleme: 08.06.2018 02:33