Blackberry Ağ Mep Sim Kilit Kodu Nedir Nasıl Açılır

media 4144

Blackberry Ağ Mep Sim Kodu Nedir: BlackBerry marka telefonlar için Telekom, Turkcell ve Vodafone operatörleri tarafından Türkiye’ye getirilen Blackberry telefonlara koyulan operatör kilidi yani sadece getiren operatörde kullanılması için yapılan uygulama.

teknik destek

Vodafone Blackberry Ağ Mep Sim Kodu Nasıl Açılır: Vodafone 225, Blackberry, LG, Motorola, Sony Ericcson, Sharp marka cihazınıza ait SIM Kilit Kaldırma kodunuza www.vodafone.com.tr/MyVodafone/simunlock.php ulaşabilirsiniz.Farklı marka cihazlar için SIM Kilit Koduna cihazınıza ait teknik servisten destek alabilirsiniz.

Turkcell – KVK Blackberry Ağ Mep Sim Kodu Nasıl Açılır: Turkcell tarafından satılan Blackberry cep telefonları için Turkcell müşteri hizmetlerinden sistemde görünüyorsa kodu alabilirsiniz eğer sistemde görünmüyorsa ya Turkcell müşteri hizmetlerine kayıt bırakıp alabilirsiniz ya da KVK müşteri hizmetlerinden talep edebilirsiniz. KVK satışlı Blackberry cihazlar için mep kodunu direk KVK müşteri hizmetlerinden imei numaranızı söyleyerek alabilirsiniz.

teknik destek

Avea Blackberry Ağ Mep Sim Kodu Nasıl Açılır: Avea müşteri hizmetlerinden ya da şansınızı deneyerek KVK müşteri hizmetlerinden

Not: Blackberry cihazlarda ağ mep kodu deneme hakkı 10 kez 10 denemeden sonra cihaz kilitlenir ve cihazı servisinden açtırmanız gerekir.Ağ mep kodunu almak için cep telefonunuzun imei numarasını söyleyerek talep ediyorsunuz.

Blackberry Ağ Mep Sim Kilit Kodu Sorunu ve Sorularınız için Bizden Yardım Alabilirsiniz.

Blackberry Ağ Mep Sim Kilit Kodu Nedir Nasıl Açılır
Blackberry Ağ Mep Sim Kilit Kodu Nedir Nasıl Açılır
teknik destek

Bir yanıt yazın