Alpha Crypt CryptoLocker Virüsü Temizleme Kaldırma

media 2411

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

VaultCrypt, CryptoFortress, TeslaCrypt, CryptoTorLocker, AntiVirus Pro, Antivirüs Defender 2015 – 2016 Malware Defender 2015 – 2016 Virüsleri Temizleme Kaldırmak

Crypt tarzı virüsler Android, iPhone ve Windows XP, Win 7, Win 8.1, Win 10 bilgisayarınızda bulunan dosyalara erişerek sistemi veya verileri şifreliyerek fidye ödemek için zorlama virüslerden biridir.

teknik destek

Bu tarz virüslerden korunmak için güncel bir virüs programı ve kullandığınız antivirüs programının sürekli güncel olması gerekiyor.

Crypt Internet’te sörf yaparken. Örneğin, bir e-posta veya bilgisayarınıza virüs indirme sizi kandırmak tuzakları ile tasarlanmış-şüpheli görünümlü ya da yasadışı bir web sitesine götüren bir web sitesinde bir bağlantıyı tıklayabilir. Eğer sitede bir bağlantıyı tıklatın veya bir pop up reklam kapatmaya çalıştığınızda indirmek olabilir. Tek bir tuş ile, Crypt tüm sisteme ulaşır.

Crypt virüsünü temizlemek için öneriler

Bilgisayarınıza virüs bulaştıysa ilk denemeyi sistem geri yükleme seçeneği olmalı.  Online virüs temizleme yazılımları kullanabilirsiniz. Eset veya Kaspersky olabilir. Sitemizde bu virüsün detayları yer almaktadır. Arama bölümünden aratabilirsiniz.

Son Güncelleme: 04.03.2017 01:23