Türk Telekom Ödemeli Arama Nasıl Yapılır Ücretli mi

media 2609

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Ödemeli arama nasıl yapılır? ödemeli arama SMS kısa mesat atma ücretli mi ücretsiz mi? Faturalı ve faturasız hatlardan ödemeli arama nasıl yapılır? Ödemeli aramayı açma kapatma.

Türk Telekom ödemeli arama nasıl yapılır ödemeli arama SMS kısa mesat atma ücretli mi ücretsiz miFaturalı ve faturasız hatlardan ödemeli arama nasıl yapılır? Türk Telekom ödemeli arama servisi aktif etme açma kapatma.

teknik destek

Türk Telekom ödemeli arama servisi ücretsiz bir hizmettir.

Faturalı ya da faturasız bir Türk Telekom Mobil hattınız varsa, Ödemeli Arama servisi sayesinde, diğer bir Türk Telekom Mobil kullanıcısını ödemeli olarak arayabilirsiniz. Konuşma ücretini siz (arayan) değil, çağrıyı kabul ettiği takdirde karşı taraf (aranan) öder. Ödemeli aranan kişi, ücretsiz dakikaların haricinde, bulunduğu tarifenin şebeke içi görüşme fiyatı ile ücretlendirilir.

Türk Telekom Ödemeli Arama Nasıl Yapılır Ücretli mi

ÖdemeliArama servisinden yararlanmak için aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz.

  • Ödemeli aramak istediğiniz telefon numarasını 9696’ya SMS ile gönderebilirsiniz.

Örnek: 05551111111

  • 135  tuşlayıp, ödemeli aramak istediğiniz telefon numarasını başına sıfır koymadan tuşlayıp, sonuna # ekleyerek arama tuşuna basabilirsiniz.

Örnek: *135*5551111111#

  • Aramak istediğiniz numaranın başına 9696 ekleyerek arama yaparak da ÖdemeliArama servisinden yararlanabilirsiniz.

Örnek: 969605551111111

Ödemeli arama geldiği bilgisi, aradığınız kişinin cep telefonuna anında sesli mesaj olarak bildirilir. Karşı taraf kabul ederse, konuşma gerçekleşir. Konuşma ücreti arayan değil, aranan kişi tarafından karşılanır.

Son Güncelleme: 11.03.2017 02:44