Avea Telesekreter Servisi 999 Ücretli mi?

media 2644

Türk Telekom telesekreter servisi 999 nedir nasıl kullanılır? Faturalı faturasız (kontörlü) hatlardan aramak ücretli mi ücretsiz mi? 999 Sesli mesaj bırakmak ücretli mi? Açmak kapatmak.

teknik destek

Telesekret servisini açmak kapatmak, kendi Avea hattından veya başka Avea hatlarından 999 aramak sesli mesajı dinlemek (yurt içinde) ücretsizdir.

Yurt dışından +905551999999 arayarak telesekreter servisini kullanma, sesli mesajlarını dinleme ücretlidir.

teknik destek

Telesekreter servisi nedir ne demek 999 aramak ücretli mi?

Avea Telesekreter Servisi 999 Ücretli mi?

Telesekreter servisi, telefonu cevaplayamadığınızda veya cevaplamak istemediğiniz zaman önemli mesajları kaçırmamak için kullanılan servistir.

Faturalı veya faturasız hattan istediğiniz gün ve saatte cep telefonunuza ulaşılamadığında sizin yerinize not alır. İster cevaplamadığınız çağrılarda, ister ulaşılamadığınız aramalarda mesaj bırakılabilir.

Telesekreter servisi Avea kullanıcılarında aktif değildir. Servisi kullanmak için açmanız veya açtırmanız gerekiyor. Telesekreter servisini **21*999# tuşlayarak açabilir,  # #21# kapatabilirsiniz.

Telesekretere servisine şifre belirlediyseniz veya başka bir telefondan bırakılan sesli mesajı dinlemek için 999 aradıktan sonra “#” tuşlayıp, telesekreter şifrenizi* girin ve tekrar “#” tuşlayınız.

Not: Yukarıdaki bilgiler şuan için geçerli olup ilerleyen zamanlarda değişim gösterebilir. Operatörünüzden iletişime geçebilirsiniz.

Son Güncelleme: 11.03.2017 02:54