Yeni Sürüm Android 6.0 Marshmallow Alacak Telefonlar

media 3014

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

android 6.0 güncelleme alacak cep telefonları,lg,sony xperia,htc,samsun galaxy,android,marshmallow,yeni sürüm güncellemesi,hangi cihazlara gelecek

Google, yeni işletim sistemi Android 6.0 Marshmallow sürüm güncellemesi denemelerine başlaması ile yeni bir döneme mi geçiyoruz soruları dolaşmaya başladı.

teknik destek

Android 6.0 güncellemesinin tam sürümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? Yeni yazılımla neler gelecek? Hangi özelliğinde değişiklikler olacak? Görünümde ne gibi bir değişim olacak? Pil kullanım süresi ve performansı nasıl olacak gibi sorular aylardır sorulmakta.

Evet bu yıl bazı marka modellere Android 6.0 sürümü gelecek. Yeni işletim sistemini deneyenler hızlı bir şekilde şikayet yada olumlu yorumlarını yapacaklar.

Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak cep telefonları

Google Nexus telefonlar için Android 6.0 Marshmallow  güncellemesi ilk olarak; Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7, Nexus 9 ve Nexus Player modellerine gelecek.

Samsung modelleri Android 6.0 güncellemesi şimdilik; Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6, Galaxy Note Edge, Galaxy S6 Duos, Galaxy Note 4, Galaxy Note 4 Duos, Galaxy S5, Galaxy Alpha, Galaxy A serisi ve Galaxy Tab A

LG, Android 6.0 güncellemesini yeni modelleri için hızlı şekilde vermesi bekleniyor. Olası güncelleme tarihi 10 Kasım. İlk etapta LG G4, LG G3, LG G Flex ve LG G Flex 2 modellerine ulaşması bekleniyor.

HTC, resmi açıklamasında 2015 yılının son aylarında bazı ülkelerde Android 6.0 M sürüm güncellemesi yayınlanması bekleniyor. HTC One M9 ve HTC One M9+ için yıl sonunda gelecek. Android 6.0 Türkiye güncellemesi 2016 yılının ilk aylarında gelmesi bekleniyor.

Android 6.0 Marshmallow yüklemesini alacak cep telefonları; HTC One M9, One M8, One M9+ One E9+, One ME, One E8, One M8 EYE, Butterfly 3, Desire 826, Desire 820 ve Desire 816 modelleri için güncelleme gelecek.

android 6.0 güncelleme alacak cep telefonları

Sony, Android 6.0 için resmi olarak her hangi bir açıklama yapmadı.  Xperia üst modellere Marshmallow güncellemesini dağıtması bekleniyor.

Son Güncelleme: 14.03.2017 17:28