Turkcell Maxi Plus 5 Hard Reset

media 4863

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Turkcell Maxi Plus 5 tuş kilidi yanlış girdim nasıl açarım, Maxi Plus 5 ekran kilidi kırma fabrika ayarlarına döndürme hemen hemen tüm modellerde aynıdır.

Turkcell Maxi Plus 5 Açılış Desen Tuş Kilidi Hard Reset

Turkcell Maxi Plus 5 cep telefonunuzun ekran desen kilini unuttunuz yada yanlış girip kilitlediğseniz aşağıdaki adımlar size çözüm olabilir

Uyarı: Telefondaki tüm veriler silinecek

Öneri Şarj oranı %50 altında ise yine’de denenebilir

Şimdi aşağıdaki adımları uygulayın.

Yapacağınız işlemlere dikkat ediniz.

1. Ses Yükseltme +  Güç Butonuna basarak 5 – 10 saniye kadar bekleyin.

2. Ekrana aşağıda görüldüğü gibi  Android System Recovery  başlığında  menü gelecek. Wipe data/factory reset bölümüne Ses Azaltma butonu ile gelerek Açma-KapamaTuşu ile onaylıyoruz.

3. Yes – delete all user data seçeneğine gene Ses azaltma Butonu ile gelerek Açma-Kapama Tuşu ile onaylıyoruz.

4. Reboot System Now seçeneğine gelerek Açma-Kapama Tuşu yada ile onaylıyoruz.

5. 30 sn bekliyoruz. Cihazda sim kart takılı ise pin kodunu isteyecektir. Pin kodunu girip onaylıyoruz. Reset işlemini böylelikle tamamlamış olduk.

“Turkcell Maxi Plus Tuş Kilidini Nasıl Açılır Maxi Plus Hard Reset İşlemi“

T40 nasıl bir telefon?

Donanım özellikleri açısından bakıldığında T40, orta sınıf bir Android telefon olarak fena bir profil çizmiyor aslında. Elbette Galaxy S4 ya da HTC One gibi üst düzey cihazlara geçmek isteyenlere hitap edecek bir cihazdan söz etmiyoruz. Bunun yerine daha çok Android ya da akıllı telefon dünyasına giriş yapmak isteyenlere hitap eden T40, tasarım açısından çok dikkat çekici bir özelliğie sahip olmasa da arka kapakta kilimden dantele, nazar boncuğundan İznik çinisine ve laleye dek Anadolu coğrafyasının tarihi ve kültürel değerlerinden esinlenen alternatifler sunacak olması Türkiye’deki kullanıcılar açısından ilginç olabilir.

Cihazın 4 inç boyutundaki 480×800 piksel çözünürlüğe sahip olan LCD ekranı, telefonundan film seyretmek ya da kaliteli grafikleri olan oyunları oynamak isteyenlere hitap etmese de giriş seviyesi bir telefon için son derece yeterli görünüyor. Turkcell, cihazda çift çekirdekli Qualcomm 8225 işlemciye yer vermiş. 1.2 Ghz gücündeki işlemci ve 1 GB’lık sistem RAM’i bu seviye için fena değil. Ancak 4 GB’lık dahili bellek bazı kullanıcılara fazla küçük gelebilir.

Android 4.1 işletim sistemiyle gelecek olan cihazın 1600 mAh gücündeki pili, bu seviyede bir telefon için yeterli görünüyor. Cihazın arka yüz kamerası 5 megapiksel kalitesinde resim verirken, ön yüz kamerası ise 0.3 MP olarak belirlenmiş.

Cihazın resmi tanıtım töreninde de vurgulandığı üzere, T40, Türk dokunuşları taşıyan arka kapak, ses tasarımları ve Türk insanının gün içerisinde en çok kullandığı uygulamalara kolaylıkla erişim sağlayan “kart ekranı”nı da içinde barındırıyor. Cihazın “kilit ekranı”, okunmamış mesaj, cevapsız çağrı ve e-postalarınızı cihazı açmadan görüntülemenizi ve tek bir dokunuşla yanıtlamanızı sağlıyor. Toplam 9 karttan oluşan “kart ekranı”nda ise favori kişiler, sık kullanılan uygulamalar, mesajlar, e-posta, fotoğraflar, entegre bulut uygulaması, Facebook, takvim ve arama kısayolları bulunuyor.

Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen ve muhtemelen Turkcell’in kontratla almayı kabul eden müşterilerine uygun bir fiyattan sunacağı cihazın satış fiyatıyla ilgili olaraksa elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Son Güncelleme: 01.05.2017 20:46