Sony Xperia Z3 için Android 5.0 Güncellemesini Yayınladı

media 3655

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Sony, Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact modelleri için Android 5.0 Lollipop sürüm güncellemesini yayınladı. Android 5.0 güncellemesi Türkiye indir yükle dene.

Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact Android 5.0 Güncellemesi

Sony, Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact modelleri için Android 5.0 Lollipop sürüm güncellemesini yayınladı. Android 5.0 güncellemesi ne gibi yenilikler ile geldi özellikleri nedir nasıl indiririm Türkiye için yükleme nasıl yapılır? Cevabı yazımızda.

teknik destek

Sony, bugün yaptığı açıklama ile Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınladı. Güncelleme bölgesel olarak dağıtıma açıldı. Bu ay içerisinde çoğu ülke’de Xperia Z3, Android 5.0 Lollipop güncellemesine kavuşacak.

Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact için Android 5.0 güncellemesini cihaz içerisinden Ayarlar> Cihaz hakkında> Yazılım güncelleme bölümünden güncelleme yapabilirsiniz.

Güncellemeyi yapmadan önce cihaz yedeğini almanız ve cihaz şarj durumu %40 olmasına dikkat etmeniz önerilir. Güncellemeyi Wi-Fi bağlantısı yaparak yüklemeniz önerilir.

Android 5.0 ile gelen yenilikler kısaca yeni işlevler ve yeni tasarıma sahip gelişmiş arayüzü, bazı kullanım sorunlarını ve Performans’da iyileştirme.

 Sony Xperia Z3 için Android 5.0 Güncellemesini Yayınladı

Son Güncelleme: 24.03.2017 18:28