Samsung Galaxy S 3 HD Ekran Kablosuz Şarj Güncelleme

media 4922

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy S3 telefonda HD Ekran ve Kablosuz Şarj Güncellemesi

Samsung Galaxy S III, Kasım ayında 30 milyon sınırını aşarak büyük bir satış başarısı yakaladı. Şimdiyse söylenene göre, bu başarıdan faydalanmaya devam etmek isteyen Kore devi Samsung, bazı başka cihazlar için küçük piyasalarda uyguladığı stratejiyi

teknik destek

Galaxy S III için de uygulayarak cihazın güncellenmiş bir versiyonunu çıkartacak. Güncellenmiş versiyon, diğer şeylerin yanısıra HD bir ekrana da sahip olacak.

Samsung genelde telefonlarının güncellenmiş versiyonlarını büyük Avrupa ülkeleri ya da ABD gibi büyük piyasalarda satışa sürmüyor; fakat Galaxy S III’ün inanılmaz popülerliği göz önüne alındığında, bu sefer şirketin cihazın bu popülerliğinden faydalanabileceği en uç noktaya kadar faydalanmaya çalışacağından emin olabiliriz. Örnek verecek olursak; 2012 yılında güncellenmiş versiyonu satışa sunulmuş diğer cihazlardan bazıları Galaxy S II Plus ve Galaxy S Advance’di.

Bu bilginin kaynağı, Twitter üzerinden Galaxy S III’ün yaklaşan güncellemesini duyuran ve bununla ilgili bir kaç detay paylaşan gazeteci Eldar Murtazin. Bu resmi bir duyuru değil tabii ki; fakat Elder Murtazin’in geçmişte ne kadar doğru bilgileri herkesten önce paylaştığını ve bu sebepten güvenilirliğinin yüksek olduğunu, teknoloji dünyasını takip eden herkes bilir. Murtazin’in ne kadar güvenilir bir kaynak olduğuna örnek olarak, Samsung açıklama yapmadan önce Galaxy S IV’ün 14 Mart’taki etkinliğini duyurmasını verebiliriz.

Atılan tweet Rusça olduğundan, Google çevirisi üzerinden çıkartılabilen şu şekilde: Güncellenmiş Galaxy S III, yenilenmiş bir HD ekrana sahip olacak; fakat şu an için bunun 1080p olup olmayacağı kesin değil. Ayrıca bataryanın kapasitesi 2400mAh’e çıkartılacak ve bundan daha da güzeli, kablosuz şarj özelliğine dahili olarak sahip olacak. Bu özelliğin normal Galaxy S III’le birlikte gelmesi bekleniyordu fakat ne yazık ki gerçekleşmemişti. Söylenene göre güncellenmiş cihaz, Galaxy S IV duyurusundan sonra piyasaya çıkacak.

Son Güncelleme: 01.05.2017 19:22