Google Play Store haftanın ücretsiz uygulaması bölümü

media 2272

Google, Andorid uygulama mağazası Google Play Store' da, artık her hafta bir ücretli uygulama veya oyunu ücretsiz olarak indirmeye açacak. Ücretsiz oyun indir yükle!

teknik destek

Andorid işletim sisteminin en önemli servisi olan ve üzerinde sayısı 2 milyonu geçen uygulama ve oyun bulunan Google Play Store‘da, artık her hafta bir ücretli uygulama veya oyun ücretsiz olarak sunulacak.

Google’ın Android işletim sisteminde en çok önem verdiği, “ki zaten en çok kazandıran bölüm olduğu için de gayet normal karşılanabilir” uygulama marketi Google Play Store, kısa süre önce ücretli uygulamalar için indirim kampanyaları düzenlemeyi aktif etmiş ve bu kampanyalar dahilinde kısa süreli olarak ücretli uygulamaların ücretsiz olarak indirilebilmesinin önünü açmıştı.

teknik destek

Play Store‘daki uygulama sayısı arttıkça rekabet araçlarına olan ihtiyacın da bir o kadar artması sebebiyle Google farklı promosyon arayışlarına giderken, yapılan yeni düzenlemeyle artık her hafta bir ücretli uygulamanın ücresiz olarak indirilebileceği özel bir bölüm Google Play Store‘a eklendi. Daha önce sunulmaya başlanan Haftanın Fırsatı bölümüne benzer, oldukça faydalı olarak gördüğümüz bu seçenek, hem geliştiricilerin hem de kullanıcıların oldukça hoşuna gideceğe benziyor.

Haftanın Ücretsiz Uygulaması

Google Play Store haftanın ücretsiz uygulaması bölümü

Google Play Store ücretsiz uygulama

Artık gerek mobil, gerek ise tarayıcıdan girdiğinizde görebileceğiniz bu güzel özellik uygulama, önce ABD ve sonrasında bizim de arasında bulunduğumuz Avrupa bölgesindeki kullanıcılar için aktif hale gelecek. Promosyon ile bağlantılı olan bu bölümde, geliştiricilerin tanıtım amaçlı olarak kısa süreliğine ücretsiz sunduğu uygulamalar yer alacakken, birden çok uygulama olması durumunda bunun sıraya konulacağı tahmin ediliyor. Elbette bu hizmet tüm geliştiricilerin uygulamaları için kullanıma sunulmaz.

Kullanıcıları sömürmeyen bu ve benzeri adımların devamını diliyoruz.


Google Play Store Nedir Nasıl indirilir Yüklenir

Google Play Store Nedir Nasıl indirilir Yüklenir

Google Play Store Son Sürüm APK 2016 indir

Google Play Store Son Sürüm APK 2016 indir

Google Play Store Şifremi Unuttum

Google Play Store Şifremi Unuttum
Son Güncelleme: 26.03.2017 17:21