CyanogenMod CM 13 Romlar Andorid M Sürümü ile Gelebilir

media 3429

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

CyanogenMod CM 13 yeni Romlar ne zaman çıkaracak? Andorid M sürümü olacak mı? CyanogenMod CM 13 Android M Yükleme, Android M Türkçe indir

Cyanogen, ekibinin yazdığı Romlar artık dünyanın her yerinde kullanılmakta. CyanogenMod ürettiği ROM,  CM 11 ve CM 12 ile devam ederken Android 5.1.1 ile CM 12.1 Romlar yayınlandı. Şimdi’de Cyanogen Android M sürümü için çalışmalara başladı. İleride çıkacak yazılımın adı CyanogenMod CM 13 olabilir.

teknik destek

Google Android M çalışmasını tamamladığı ve denemelere başladığında tahmini yeni CyanogenMod sürümü çıkacaktır. Android M sürümü ile Türkçe dil seçeneği ekli olarak çok kısa zamanda kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

Google’ın Nexus cihazlar için sürdürdüğü Android M çalışmaları Cyanogen tarafından da aynı zamanlarda dağıtılabilir. Alternatif Android sürümleri için en iyi adres Cyanogen.

CyanogenMod CM 13 Romlar

CyanogenMod CM 13 Romlar Andorid M Sürümü ile Gelebilir

Üreticilerin bir çok eski model Android cep telefonları için çıkarmadığı yeni sürümleri, Cyanogen, ekibi ücretsiz resmi sitesinde indirmeye açmıştı. Bu yaptığı hizmetlerle adından çok söz ettirerek Android mobil yazılımlarda alternatif olamaya devam ediyor. Cyanogen ekibi, Google çıkardığı sürümlerden bazen daha erken güncellemeleri çıkararak deve kafa tutmaya devam ediyor.

Son Güncelleme: 22.03.2017 09:59