Avea Turkcell Vodafone Android VPN Programı Ayarları

media 3415

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone VPN uygulaması. Android cep telefona VPN programı yükleme. Vpn nasıl indirilir? Vpn nasıl yüklenir? VPN Ücretlendirme Wifi kullanma

Android cep telefonu ve tabletlerde ücretli ve ücretsiz VPN programları ile güvenli bir bağlantı ile tüm sitelere erişim sağlayabilirsiniz. VPN programı dendiğinde çoğu kullanıcının aklına geldiği Hotspot Shield uygulamasının dışında alternatif programlarda denemeniz için iki tane VPN uygulamasına yer verdik. Bu programların dışında Vpn One Click uygulamasını deneyebilirsiniz. Android Play Store marketten uygulamaindirebilirsiniz.

teknik destek

Türk Telekom Avea Turkcell Vodafone Android VPN Programı

VPN: (Virtual Private Network) bir uzak ağ / yere (Internet gibi) bir genel ağ üzerinden bağlanırken güvenli bir yol sağlar. Bu uzak ağ gibi ticari bir VPN hizmeti tarafından sağlanan işyeri veya ev ağı ya da biri olarak, tipik bir özel ağdır. VPN diğer ucundaki özel ağınıza ortak ağ üzerinden bir “tünel” yaratmak için düşünülebilir. Bu tünelden Tüm ağ trafiğini o güvenli ve gizli tutulmasını sağlamak için şifrelenir.

Ücretsiz VPN Programı Uygulaması indir

Uyarı: Özellikle faturalı hatlarda dikkatli olmanızı öneririm Wi-Fi ile internet bağlantısı yapanlar için operatör bağlantısına geçebiliyor. Bazı uygulamalar ücretlendirme yapabiliyor. Bilgiler ve hizmetler değişken olabiliyor. Araştırmanızı öneririm.

Droidvpn VPN Programı Özellikleri

DroidVPN Android VPN uygulaması, belirli sitelere erişemediğiniz Gmail, Twitter,  Facebook, YouTube, Pandora, Hulu, Netflix, gibi sitelere sorunsuz hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. VPN programı ücretsiz günlük 100 MB internet bağlantı çıkışı vermektedir. VPN programı ücretsiz resmi sitesinden indirebilirsiniz.

Bazı ülkeler kullanıcıların görebilirsiniz ne içeriğini kontrol ya da online faaliyetleri izlemek için kötü üne sahip.DroidVPN size engelini kaldırmak ve istediğiniz herhangi bir siteye erişmek için izin verir. Bu. Eğer ziyaret ettiğiniz hangi web sitelerini bilmek ISS veya hükümete imkansız hale tüm internet trafiğini anonim hale internet üzerinden iletmek tüm verileri şifreleyerek android telefon ya da tablet için koruyucu bir kalkan oluşturan Her zaman yeni bir ziyaret Web sitesi, bir IP adresi biçiminde bir dijital parmak izi bırakarak, kendinizi teşhir edilmektedir. Bir hacker hassas bilgilere erişmek veya şifrelerinizi çalmaya çalışan için bu bilgileri kullanabilir. Bizimki ile IP adresinizi değiştirerek, DroidVPN kimliğinizi korur ve anonim olmayı sağlar.

Sizin gerçek IP adresinizi gizleyerek anonim sörf. Anonim online faaliyetleri yürütmektedirler. Şifreler, finansal işlemler ve anlık mesajlar dahil verileriniz, güvenli ve şifrelenir. Wi-Fi üzerinden bağlandığında web tarama oturumu korur. Aylık abonelik uygun olduğu. Ayrıca bizim VPN veri sıkıştırması ile bant genişliği kaydedebilirsiniz. Youtube veya Facebook? Bu ziyaret etmek istiyorum hangi web sitelerini karar size kalmış.

DroidVPN İnternet Ayarları

Ayarlar / Mobil ağlar / Erişim noktası adları / Yeni APN /
Ad: BLooD
APN: wap
Kullanıcı adı: wap
Şifre: wap
Sunucu: 212.252.169.217
APN Türü: default,supl,a-gprs
Droid VPN uygulamasını yükleyip çalıştırınız Register (kayıt ol) mail adresi doğrulayıp giriş yapınız. Free server (Ücretsiz server) seçiniz. Power seçeneğini tıklayınız.

Avea Turkcell Vodafone Android VPN Ayarları

Ücretsiz VPN Programı Uygulaması indir
 

Finchvpn VPN Uygulaması Özellikler

Bizim VPN hizmeti dolu özelliği ve son derece güvenilirdir. Kolaylıkla geç. Web kontrol paneli kullanımı kolay. Kolayca bulmak ve VPN sunucularına bağlanmak. Ücretsiz Sunucular. Günlük tutulmaz. Maksimum çalışma süresi garantisi. Müşteriler için canlı destek. Trafik kullanım sayacı. Tüm işlemler şifreli. VPN programını ücretsiz resmi sitesinden indirebilirsiniz.

Ücretsiz Vpn Uygulaması Programı Nereden İndirilir

Ücretsiz Vpn Uygulaması Programı Nereden İndirilir
 

Son Güncelleme: 21.03.2017 22:49