Asus Zenfone Hard Reset Desen Tuş Kilidini Kırmak

media 368

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Asus Zenfone 2 Zenfone 3 Zenfone 4 Zenfone 5 ve Zenfone 6 Model Deseni Kırmak Hard Reset Atmak, hard reset nasıl yapılır, format atma sıfırlama

Asus Zenfone Hard Reset

Asus Zenfone Android cep telefonlarında açılış model şifresini unuttum ya da çok fazla desen denemesi yaptığımdan ekran kilitlendi diyenler için çözümü bu yazımızda.

teknik destek

Asus Zenfone telefonların tüm modellerinde hard reset adımları aynı şekilde yapılmaktadır. Açılış Gmail parolasını unuttum ya da girmeme rağmen açılmıyor diyenler için evet şifresini bilseniz dahi o an için internet açık olmadığından kilit açılmayacaktır.

Not: Asus Zenfone sıfırlama işlemi başladıktan sonra cihazınızda bulunan tüm veriler, uygulamalar, ayarlar ve kişisel bilgileriniz silinecektir.

Telefonun şarjı genelde Android cihazlarda öneri %50 olması ama en az %10 olması yeterli olabiliyor. Asus Zenfone kapalı durumdayken “ Güç düğmesi (telefonu açma) + Ses açma (üst artı) ” tuşlarına 5-10 saniye basılı tutunuz ve Android simgesini gördüğünüzde tuşlardan elinizi çekiniz.

Eğer ekrana her hangi bir şey gelmez ya da ekran gidip geliyorsa telefonu biraz daha şarj edip tekrar aynı işlemleri yapınız bu sefer daha fazla saniye basılı tutunuz.

Asus Zenfone Hard Reset Desen Tuş Kilidini Kırmak

Ekrana hard reset adımları geldiğinde seçeneklerden ” Factory Reset ” seçeneğine ses tuşları ile gelip Güç tuşuna bir kez basıp çekiniz. Sonra ki bölümde Yes seçeneği ile hard reseti başlatınız. Son adım bir kez Güç tuşuna basıp çekmeniz. Cihazınız sıfırlama işleminden sonra kendiliğinden yeniden başlayacak. İlk açılışı biraz uzun sürebilir sabırla beklemeniz önerilir.

Asus Zenfone 2 Zenfone 3 Zenfone 4 Zenfone 5 ve Zenfone 6 cep telefonu modellerinde unutulan açılış model desen kilidini kırma açmak için ne yapılmalı? Fazla model deseni denemesi sonucu oluşan tuş şifresini açmak için ne yapmalıyım? Modelin şifresini unuttum kırmak içi adımlar hard reset ayarları nasıl yapılır? Çözümü satır aralarında

Son Güncelleme: 23.03.2017 13:18