Android Microsoft Office Mobile Uygulaması

media 3724

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Microsoft Office Mobile Uygulaması,Android Ofis 2015 Cep Telefonu Programı Word Excel indir.Telefona Yükleme Kurulumu Nasıl Yapılır?Ofis Nasıl Kullanılır

Android Microsoft Office Mobile Uygulaması 2015 Cep Telefonu Programı Word Excel indirme Yükleme. Telefona Kurulumu Nasıl Yapılır? Ofis Nasıl Kullanılır

teknik destek
 

Microsoft Office resmi uygulaması mobil cihazlara ulaştı. Android cep telefonlarda Word, Microsoft Excel ve Microsoft PowerPoint artık kullanılabiliyor. Belgelerinizi görüntüleyebilir yada düzenleyebilirsiniz.

Grafik, animasyon, SmartArt grafikleri ve şekil desteği sayesinde ofis uygulamasını tam anlamı ile kullanabileceksiniz.Ofis belgelerine her yerden ulaşabileceksiniz telefonunuzla OneDrive, OneDrive İş veya SharePoint’te depolanan Office belgelerine erişebilirsiniz. Office Mobile bulutla bağlantılıdır. Bilgisayarınızda en son görüntülediğiniz belgeler, telefonunuzdaki en son belgeler bölmesinde hazır bulunur.
E-posta iletilerine eklenmiş Office belgelerini görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Word, Excel ve PowerPoint, telefonunuzun küçük ekranına uygun görünümde kullanım imkanı.Telefonunuzda OneDrive veya OneDrive İş’te depolanan bir Word belgesini açtığınızda, belgeyi son olarak PC veya tabletinizde görüntülemiş olsanız bile okumaya bıraktığınız yerden otomatik olarak devam edersiniz.
PowerPoint’teki Slayt Rehberi görünümü slaytlara daha hızlı göz atmanızı sağlarken, konuşmacı notları sununuzla pratik yapmanıza yardımcı olur.Ofis uygulamasında belgeleri oluşturmak, düzenlemek ve kaydetmek üzere ücretsiz bir Microsoft hesabınız olması ve oturum açmanız gerekiyor. İşletim sistemi olarak Android 4.0 ve üstü sürüm ile çalışıyor. Uygulamayı Google Play Store mağazasından Microsoft Office Mobile olarak aratıp alt tarafta yer alan Microsoft Corporation yazılı ofis uygulamasını indirip kullanabilirsiniz.

Android Microsoft Office Mobile Uygulaması

Ücretsiz Office Mobile Uygulaması Word Excel Android Cep Telefonlarında Kullanıma Başlandı
 
Son Güncelleme: 24.03.2017 19:54