Android M Önizleme İmaj Sürümü Yükleme ve İndirme

media 3492

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android M imaj sürümü yükleme indirme nasıl yapılır? Android indir, yeni Android üsrümü hangi telefonlara kurulabilir

Google Android M Önizleme İmaj Sürümü Yayınlandı Android M Yükleme ve İndirme

Android M imaj sürüm yüklemesi şimdilik sadece Google, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 ve Nexus Player cep telefonları için geçerlidir. Diğer marka modeller için henüz testler başlaması. Şuan için Android M testleri devam etmektedir. Stabil sürümleri Rom yakında çıkacaktır.

Android M Önizleme SDK uygulaması indirmek için ve platformun sonraki sürümünde gelen yeni API’ler test etmek için geliştirme araçları, Android sistem dosyalarını ve kitaplık dosyalarını içerir. Bu belge app test etmek için önizleme indirilebilir bileşenleri almak ve aşağıda yer alan yükleme açıklama detaylarını incelemeniz önerilir.

Android M Geliştirici Önizleme SDK Android SDK Manager kullanılabilir. Bu belge, bu tür Android SDK Manager’ı kullanarak ve projeler oluşturma gibi, Android uygulama geliştirme ile bildiğinizi var sayar.

Geliştirici Önizleme en iyi şekilde önizleme statüsünde olan Android Studio 1.3 ile kullanılır. Oldukça Önizleme SDK ile çalışmak için Android Studio 1.3 önizleme sürümünü yüklemeniz önerilir.

Dikkat: Android Studio 1.3 kanarya önizleme aktif gelişme devam etmektedir. Eğer geliştirici önizleme test etmek için birincil geliştirme makine kullanıyorsanız, size test etmek için kullanmak üzere Android Studio ikinci yükleme oluşturabilirsiniz.

Android Studio 1.3 önizleme yüklemek için:

  1. Download ve başlatın Android Studio .
  2. Aç Ayarlar penceresini (Windows üzerinde, seçerek bunu yapabilirsiniz > Ayarlar Dosya ). Seçin Görünüm ve Davranışı> Sistem Ayarları> Güncellemeler paneli.

    OSX günü, bulabilirsiniz Görünüm ve Davranış Android Studio’nun paneli Tercihleri ​​penceresinden.

  3. On Güncellemeler panelinde, seçeneğini otomatik güncelleştirmeleri denetleyin: Kanarya Kanal .
  4. On Güncellemeler panelinde seçin Şimdi kontrol son kanarya yapı kontrol etmek için. Indirin ve istendiğinde yapı yükleyin.
  5.  

Geliştirme ortamına Önizleme SDK bileşenleri eklemek için:

  1. Android Studio 1.3 önizleme başlatın.
  2. Aç Ayarlar penceresini (Windows üzerinde, seçerek bunu yapabilirsiniz > Ayarlar Dosya ). Seçin Görünüm ve Davranışı> Sistem Ayarları> Güncellemeler paneli.

    OSX günü, bulabilirsiniz Görünüm ve Davranış Android Studio’nun paneli Tercihleri ​​penceresinden.

  3. On Güncellemeler panelinde, seçenekler tercih Kanarya Kanal: Otomatik güncelleştirmeleri denetleyin veotomatik Android SDK için güncelleştirmeleri denetleyin: Önizleme Kanal .
  4. Başlatın Android SDK Manager’ı . (Android Studio 1.3 ile SDK Yöneticisi yerine bağımsız bir uygulama olmanın Android Studio entegre edilmiştir.)
  5. Altında Platformlar bölümünde, seçmek Android MNC Önizleme .
  6. In Araçlar bölümünde, son Android seçeneğini SDK Araçlar , Platform-araçlar ve Build-araçları .
  7. Tıklayın paketleri kurun ve paketlerin tümü için lisans sözleşmesini kabul edin.
  8. M Geliştirici Önizleme açarak yüklü olduğunu doğrulayın Ayarlar penceresini seçerek Görünüm ve Davranışı> Sistem Ayarları> Android SDK paneli.
  9. On Android SDK panelinde, seçim SDK Platformları sekmesini. Android MNC Önizleme olarak listelenmiş olmalıdır Yüklü . Ayrıca, açmak SDK Araçları son araçları yüklü olduğunu doğrulamak için sekmeyi.
  10.  

Bu adımları tamamladıktan sonra, önizleme bileşenleri geliştirme ortamında kullanılabilir.

Önizleme API’leri kullanmak için, oluşturmak veya önizleme bileşenleri kullanmak için bir kalkınma projesi güncellemeniz gerekir.

Mevcut projeler için, önizleme API’leri etkinleştirmek için proje yapılandırmasını değiştirmeniz gerekir. Geliştirme ortamında, açmak ve sizin modül için dosya ve aşağıdaki gibi bu değerleri ayarlayın

Önizleme ile bir uygulamayı test etmek, bir cihaz veya platform önizleme sürümü ile yapılandırılmış sanal cihaz olmasını gerektirir. Eğer uyumlu bir cihaz varsa, test için önizleme platformu yükleyebilirsiniz. Aksi takdirde, test için sanal bir aygıt yapılandırabilirsiniz.

Android M Önizleme İmaj Sürümü Yükleme ve İndirme

Android M Fiziksel bir aygıtı kurma

Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9, veya Android TV’niz varsa, sizin app test etmek için bu cihazlarda bir önizleme sistemi görüntüsünü yükleyebilirsiniz. Android Sanal Aygıt Yöneticisi aracını kullanarak Android Studio içinde platform önizleme sürümü ile sanal bir aygıt kurabilirsiniz.

Önemli: Bir aygıtta bir önizleme resmi yükleme ondan tüm verileri kaldırır , böylece yedekleme gereken bir önizleme resmi yüklemeden önce herhangi bir veri.

Android M Sanal bir aygıt kurma

Android Sanal Aygıt Yöneticisi aracını kullanarak Android Studio içinde platform önizleme sürümü ile sanal aygıt kurabilirsiniz.

AVD Manager ile bir AVD oluşturmak için:

  1. Açıklandığı gibi, geliştirme ortamında Önizleme SDK yükleme Önizleme SDK Kurma.
  2. Adımları izleyinAVD Manager ile AVDs yönetme .Aşağıdaki ayarları kullanın:

    • Cihaz: Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9, veya Android TV
    • Hedef: Android M (Önizleme) – API Seviye M
    • ABI: x86
    •  

  3.  

Android M imaj dosyasıindirmek için  Android M için çevirisi yapılmış resmi sitesi inceleyerek kurulumu deneyebilirsiniz. Daha bu tarz bir işlem yapmadıysanız kesinlikle destek almanız önerilir.

Son Güncelleme: 23.03.2017 13:53