Android M Nedir Ne Zaman Gelecek Özellikleri Neler

media 3502

Android M Nedir Ne Zaman Gelecek Özellikleri Neler,android m,android m hangi cihazlarda olacak,hangi telefonlara yükleme yapılabilecek,android lollipopdan m geçiş

teknik destek

Google Android M İşletim Sistemi Çok Yakında Telefonlarda Yerini Alacak

Google, Uzun zamandır çalıştığı yeni mobil işletim sistemi Android M‘ yi kısa zaman önce Google I/O 2015 etkinliğinde tanıttı.

Google, yeni işletim sistemi ile daha kaliteli ve daha hızlı bir sürüm ile kısa süre sonra denemelere açacağını ve denemeler sonucunda binlerde tespit edilmiş hataların düzeltildiğini bu yeni mobil sistemle daha başarılı bir akıllı sistem kullanmayı sağlayacaklarını’da sunumda belirtildi.

teknik destek

Android M ile parmak izi taramasında daha kullanışlı hale gelecek. Parmak izi ile örnek Google Play ödemlerinde onay olarak kullanılabilecek. Parmak izi ile daha kolay ekran kilidi ve güvenlik seçenekleri sorunsuz çalışacak.

Android M Android cihazlarda daha verimli pil kullanımını’da sağlayacak. Testlerde Lollipop sürümünden bazı kullanımlarda neredeyse %40 -50 daha verimli çalıştığı görülmektedir.

Sesli komut ile bir kez yapacağınız uygulama izinleri ile artık sizden bir daha ayar yapmanızı istemeden ses komutları ile cihazınızı yönetebileceksiniz. Örnek kamerayı başlatma gibi.

Android M Nedir Ne Zaman Gelecek Özellikleri Neler

Google, Android M yanı sıra Android Pay uygulamasını’ da tanıtmıştı. Bu mağaza uygulaması parmak izi ile kullanılacak şekilde testler devam ediliyor. Android M ile Wallet uygulamasını da yenileyerek Apple Pay’e rakip olması bekleniyor.

HD kalitede sınırsız ve ücretsiz fotoğraf depolama hakkı sunan yeni Google Photos (Fotoğraflar) uygulaması Android ve iOS platformlarında kullanıma açıldı. Yeni işletim sistemi için testler bittikten sonra tahmini bu yıl içerisinde stabil sürümü ile yayınlanması bekleniyor.
 

Son Güncelleme: 23.03.2017 14:14