Android Gmail Parolamı Unuttum Şifremi Değiştirme

media 4174

Android Gmail Parolamı Unuttum Şifremi Değiştirme,Unutulan Gmail Hesap Şifresini Bulma,Parola,Sıfırlama,Nasıl Değiştiririm,Değiştirilir,Desen Gmail Kilit Şifresi Kırma

teknik destek

Android Google Gmail Hesap Parolamı – Şifremi Unuttum Diye Çözüm Arayanlar için Yardım Adımları

Google hesabınızın şifresini unuttunuz Android hesap parolamı nasıl kaldırırım ya da model desen tuş kilidi şifresini unuttum diyenler için aşağıda bazı adımlara yer verdim bunlarla çözüme ulaşamazsanız bizden yardım alabilirsiniz.

teknik destek

Gmail hesap ile ilgili aranan kelimeler: Gmail Parolamı Unuttum Şifremi Değiştirme,Unutulan Gmail Hesap Şifresini Bulma,Parola,Sıfırlama,Nasıl Değiştiririm,Değiştirilir,Gmail Şifremi Parolamı Geri Alma.Desen Gmail Kilit Şifresi Kırma.Gmail Yardım ve Destek

Android desen kilidi kırma adımları sitemiz içerisinde mevcut. Hangi marka model cep telefonu kullanıyorsanız aratabilirsiniz.

Unutulan ya da çalınan Gmail hesabınızın şifresini sıfırlamak için başvuru adresi buradan

Yukarıda başvuru adresi ile Google Gmail şifre sıfırlama adımlarını başlatıyoruz.Aşağıda sorununuz neyse onla ilgili bölümü seçip devam ediniz.

Gmail Parolamı Unuttum Şifremi Değiştirme 

Google Gmail Şifremi Nasıl Değiştiririm 

Hatırladığını en son Gmail parolanızı giriniz bilmiyorsanız ya da hata alırsanız bilmiyorum seçeneği ile devam ediniz.

Google Gmail Hesap Şifresimi Nasıl Geri Alırım 

Aşağıdaki ilk iki seçeneğe cevap veremiyorsanız üçüncü seçenek olan doğrulamayı etkinleştirmedim seçeneği ile devam ediniz.

Gmail Hesap Parolasını Bilmiyorum 

Gmail Hesap Şifresini Geri Alma Adımları 

 

Aşağıda Google Gmail şifrenizi geri alabilmeniz için aşağıdaki gerekli alanları doldurup başvuru yapabilirsiniz.Unuttuğunuz Gmail hesabınız dışında şifresini bildiğiniz başka bir mail adresi iletişim bilgileri bölümüne yazarsanız Google o mail adresine gerekli bilgilendirmeyi yapar.

Gmail Şifre Sıfırlama Başvuru Adresi

Son Güncelleme: 08.04.2017 00:50