Android Cep Telefonu ve Tablette Canlı TV izleme Sorunu

media 4171

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Cep Telefonu ve Tablette Canlı TV izleme, Android Canlı TV izleme hatası çözümü. Online Televizyon Seyretme Programı,APK

Android Cep Telefonu ve Tabletlerde Canlı TV Yayını izleme Seyretme Sorunu Nasıl Çözülür Hangi Program Yüklemeli Kurulum Adımları

Android canlı televizyon yayınlarını izlerken sorun yaşıyorsanız örnek donma,ses var görüntü yok ya da görüntü var ses yok bu gibi durumlarda cihazınıza bazı uygulamalar kurmanız gerekebilir.

teknik destek

Google Android Flash player yazarak aratıp çıkan uygulamayı kurabilirsiniz. bunun dışında yine aratarak istenirse Play Storeden de yüklenebilir ikinci uygulama MX player yazıp aratıp kurunuz son adım Mobil TV ya da TVgo yazıp aratıp canlı tv programını kurabilirsiniz.

Android Tvgo Plus Canli Tv Uygulaması Özellikleri

* Alarm özelliğiyle günün herhangi bir saatine herhangi bir kanalı ayarlayarak sevdiğiniz tv programlarını kaçırmayacaksınız. Ayarladığınız zaman geldiğinde Tvgo sizi uyaracak ve kanalı açacaktır.

* Ülke seçimi ile farklı ülkelerdeki kanalları izleyebileceksiniz.

* Beğendiğiniz kanalı tek tuşla favori listenize ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz.

* Uyku özelliğini sayesinde Tvgo‘ nun kaç dakika sonra otomatik kapanacağını ayarlayabilirsiniz. Tv izlerken uyuya kaldığınızda çok işinize yarayacak bir özellik!

* Pratik kategori seçimi ile kanalları kolay filtreleyebileceksiniz.

Tv Rehberi özelliği ile izlediğiniz kanalın yayın akışını görebileceksiniz (Sadece yayın akışı mevcut olan kanallarda)

* Tvgo’yu kapattığınızda, en son izlediğiniz kanalı kaydeder ve sonraki açılışında o kanal otomatik olarak açılır.

Son Güncelleme: 08.04.2017 01:10