Android Adobe AIR ve Adobe Flash Player Yükleme

media 4847

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

android adobe air ve adobe flash player nasıl yüklenir, flash player nereden yüklenir, flash player yükleme hatası sorunu

Android Adobe AIR ve Adobe Flash Player

teknik destek

Adobe AIR; Flash, Flex, HTML, JavaScript, Ajax gibi dilleri kullanan geliştiricilerin bu dillerde geliştirdikleri çeşitli özelliklerde internet uygulamalarını, platform bağımsızolarak Air yüklü her cihazda çalışabilmesi ve  bilgisayar masaüstüne taşımalarını sağlamak için geliştirilmiş bir platformdur.

Adobe AIR Neden Gerekli?

Android işletim sistemli cihazınızda Flash içerikleri görüntülemeniz için cihazınızda 2 adet uygulama olması gerekiyor. Bu uygulamalar Flash Player ve Adobe AIR’dir.

İlk olarak Flash playerı kurduğunuzda, web sitelerinin flash ile hazırlanmış mobil içeriklerine girebilirsiniz. Daha sonra Adobe AIR uygulamasınıda kurduğunuzda ise, internetteki tüm flash içerik androidli cihazınızda çalışabilir hale gelir. Yani Adobe AIR’ in yaptığı iş, bilgisayarlarda çalışabilecek olan flash içerikleri android işletim sisteminde algılayıp çalıştırmak.

Flash Player indirme adresi: download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.34/install_flash_player_ics.apk

  • Geliştirilmiş 2D ve 3D grafik tecrübesi.

  • Stage 3D ile AIR 2’ye nazaran 1000 kat artan çevirme kapasitesi (render) sayesinde yüksek çözünürlüklü akıcı animasyonlar yaratma ve izleme.
  • Web tarayıcınızda ve uygulamalarda konsol kalitesinde oyun tecrübesi.
  • Stage 3D ile Android, Apple iOS ve BlackBerry Tablet OS desteği.
  •  

Son Güncelleme: 27.04.2017 18:30