Android 5.1 Güncellemesi indirmeye Başlandı Özellikleri

media 3662

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android 5.1 Güncellemesi indirme Özellikleri, Google Android 5.1 Ne Zaman Çıkacak,Android 5.1 Lollipop Güncelleme Tarihi,Yenilikleri

Android 5.1 Lolipop Güncellemesi Yayınlandı İndirme

Android 5.1 sürüm güncellemesi bazı telefonlarda indirmeye başlandı. Yeni sürüm özellikleri nelerdir ne zaman tüm cihazlar için çıkacak? Yenilikleri çıkış tarihi !

teknik destek

Android 5.1 Lolipop güncellemesi, şu an görülen bazı sorunlar ve performans iyileştirmesi için yayınlandığı duyurulmuştu. Çıkan yeni Android sürüm güncellemesi Google VPN hizmetini’de başlatabilir Android 5.1 ne gibi yenilikler ile geldi detaylar yazımızda.

Android 5.1 ile Sessiz Mod Geri Döndü: Sessiz mod ile LED uyarılarını titreşim veya ses olmadan alma özelliği Android 5.1 ile tekrar geri döndü.

Android 5.1 WiFi Bağlantı ile ilgili Sorun Çözümü: Kablosuz bağlantı çok olan yerlerde sinyal bastırması sonucu Android cihazlardan wifi bağlantı sorunu ya da yetersiz gibi durumlar için yeni güncelleme ile bu sorun ortadan kalkacağı açıklandı.

Android 5.1 Yeni Anti Hırsızlık Yeniliği: Bazı Android cihazlarda anti hırsızlık işlevi, hırsızların telefondaki birincil hesabı değiştirip, kendi hesabını ekleyip cihazı sıfırlamayıp oturum açılması yeni güncelleme ile zorlaştıracak.

Android 5.1 Akıllı Çağrı Engelleme: Yeni sürüm ile istediğiniz saat dilimlerinde rahatsız edilmemeniz engelleme ayarlarınızı yapabilmenizi sağlayan yenilik. Uyku, toplantı ya da özel günler için rahatsız edilmeme alarm’ini kurarak o saatler için programınızı yapabilirsiniz.

Android 5.1 Güncellemesi indirmeye Başlandı Özellikleri

Son Güncelleme: 24.03.2017 18:36