Android 5.0 Lollipop ile Gelen Önemli Yenilikler Neler

media 3846

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android 5.0 Lollipop ile Gelen Önemli Yenilikler,Android 5.0 Özellikleri,Hız Performans Özelliği Nasıl,Cep Telefonu ve Tabletlerde Android 5.0 Farkı Nedir

Yeni Android 5.0 Lollipop ile Gelen Önemli Yenilikler 

Android 5.0 Lollipop sürüm güncellemesinin en iyi yenilikleri Neler? Android 5.0 özellikleri hız performans özelliği artıları neler? Cep telefonu ve tablete Android 5.0 farkı ne olacak? Android 5.0 Lollipop telefon performansını ve pil gücünü nasıl etkileyecek Yeni Android işletim sisteminden beklenenler.

teknik destek

Tap & Go: NFC ve Bluetooth kullanılarak eski telefonunuzda bulunan Google hesap ayarlarını, verileri ve uygulamaları yeni telefona aktarabiliyorsunuz.

Uyarıları kilit ekranında yönetme: Android 5.0’da kilit ekranında çift dokunarak ekranda beliren uygulamaya gidebilir yada uyarıları gizleyebilirsiniz.

Uygulama sabitleme güvenliği: Bu bölümde sadece istediğiniz uygulamalara erişime izin verebiliyorsunuz Ayarlar > Güvenlik bölümünden yapabilirsiniz.

Android uygulamalarınızı önceliği: İstedğiniz uygulamayı yeni Android 5.0 Lollipop güncellemesi ile engelleyebilir yada izin verebilirsiniz. Ayarlar > Ses ve uyarılar > Uygulama uyarıları.

Pil süresini kontrol etme: Cihazınızın pili bitmeden önce pil simgesine tıklayarak tahmini cihazın açık kalma süresini görebilirsiniz

Pilden tasarruf sağlama: Android 5.0 Lollipop, piliniz yüzde 15’e veya yüzde 5’e geldiğinde gerilediğinde pil tasarruf modu aktif olarak gereksiz işlevleri durduruyor.

Daha kullanışlı Chromecast : Android 5.0’de Chromecast cihaz ekranını örnek televizyona yansıtmak için Chromecast simgesine dokunmak yeterli.

Güvenilir cihaz algılama : NFC veya Bluetooth desteği ile telefonunuz yakında olduğunda telefon kilidi otomatik açmayı sağlayabiliyorsunuz. Ayarlar > Güvenlik > Akıllı kilit

Rahatsız edilmemek için ayarlar: Telefondan yapacağınız ayarlama ile istediğiniz saatlerde telefonda her hangi bir ses ve uyarı vermemesini sağlayabiliyorsunuz. Ayarlar > Sesler ve uyarılar >

Android 5.0 Lollipop ile Gelen Önemli Yenilikler

Son Güncelleme: 25.03.2017 20:09