Android 5.0 Güncellemesi Galaxy A3 A5 A7 için Haziranda

media 2411

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Güncellemesi Galaxy J1 J2 J3 A3 A4 A5 A6 A7 A8 güncellemesi android 5.0 rom indir Türkçe nasıl indirilir nasıl yüklenir

Samsung Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 Android 5.0 Güncelleme Tarihi ve Alternatif ROM

Samsung, Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 akıllı cep telefon modelleri için yeni güncellemeyi yakın zamanda yayınlayacağını duyurmuştu. Samsung, Android 5.0 sürüm güncellemesini için net bir tarih verdi Haziran 2015 içerisinde yayınlayacak.

teknik destek

Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 için yayınlanacak Lollipop güncellemesi belki son güncelleme olabilir Samsung bu modeller için ileriye dönük güncelleme yayınlamamayı düşünüyor. Bu modeller bir ya da iki güncelleme görebilir.

Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 güncelleme sorununun nedeni: Samsung çok hızlı bir şekilde çok fazla akıllı cep telefonu modeli satışa çıkardığından donanım ve yazılım konusunda bazı modellere yetişemediği açıklandı. A serileri orta sınıf kesime hitap ediyor doğal olarak alt sınıf ve orta sınıf güncelleme sıralamasında aşağıda kalabiliyor.

Güncelleme almayan cep telefonları için Cyanogenmod ROM‘ları tercih edilebilir. Cyanogenmod bağımsız yazılım geliştirme ekibidir. Son yıllarda yaptığı Google alternatif ROM’lar ile adından çok söz ettirdi. Türkçe ROM dahil Android 5.0 Lollipop ROM sürümlerine Cyanogenmod resmi sitesinden kontrol edip indirebilirsiniz.

Son Güncelleme: 24.03.2017 16:03