Android 4.0 Flash Player Nasıl Yüklenir

media 2411

Son güncelleme 12 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android telefonda flash player sorunu yaşıyorsanız haberimizde yer alan bağlantı adresi ile sorunu çözebilirsiniz. Aynı zamanda flash destekli tarayıcı kullanabilirsiniz.

Android 4.0 Flash Player Nasıl Yüklenir Yükleme Kurulumu indir

Android işletim sistemi yüklü telefonlarda flash player yükleme sorunu için aşağıdaki bağlantılardan birini indirip kurup deneyebilirsiniz.

Google Play üzerinden yeni Adobe Flash Player yüklemesi yapılamıyor. Yalnızca Adobe Flash Player uygulamasını yüklemiş olanlar için güvenlik güncelleştirmeleri yayınlanabilir ve otomatik güncelleştirilebilir.Peki yeni cihaz alanlar Adobe Flash Player’ı kullanamayacak mı? Resmî olarak evet, fakat Google Play üzerinden olmasa da cihazınıza Adobe Flash Player’ı yükleyebilirsiniz.

Adobe’un Flash Player Arşivi sayfasından Android 4.0 için Flash Player’ın son sürümünü indirin (Aynı dosyayı Android 4.1 için de kullanabilirsiniz).

İndirmiş olduğunuz “install_flash_player_ics.apk” dosyasını cihazınızın hafıza kartınıza kopyalayın.
Bir dosya yöneticisi kullanarak uygulamayı kurun (Örnek olarak AppInstaller‘ı kullanabilirsiniz). Bu aşamada cihazınıza kurulum için bazı izinler vermeniz gerekebilir.
Kurulum tamamlandıktan sonra tarayıcı ayarları kısmından Flash Player için “Her Zaman Açık (Alway On)” veya “İhtiyaç Halinde (On Demand)” seçeneklerinden birini seçiniz.

Aşağıda Android Flash Player versiyonları yer almakta indirip deneyebilirsiniz.
İsterseniz indir butonu ile indirebilirsiniz cihazınızda şu ayarı yapmamız gerekiyor Ayarlar> Güvenlik>Bilinmeyen Uygulamalar yada Kaynakları işaretliyoruz
 

Flash Player indirme adresi

download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.34/install_flash_player_ics.apk

  • Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.34)
  •  

Son Güncelleme: 25.04.2017 01:24