Google Play Store Son Sürüm APK 2016 indir

media 2630

Android cep telefonda ve tablet için Google Play Store uygulamasının yeni sürümü güncelleme üzerinden henüz gelmedi. Ama isteyen Android kullanıcıları Google Play Store son sürümü.

teknik destek

Android kullanıcıları Google Play Store son sürümü, apkmirror. com sitesinde üst tarafta yer alan Google bölümünden indirebilirler.

Google Play Store nasıl indirilir: Google Play Store uygulaması için yayınlanan son sürüm 6.1.12. Son sürümü indirmek istediğiniz cihazdan önerdiğimiz siteye giderek Google kategori bölümünde yer alan Google Play Store 6.1.12 sürümüne tıklayıp, açılan ekranda yer alan Download yazısını tıklayarak yeni sürümü indirebilirsiniz.

teknik destek

Google Play Store Son Sürüm APK 2016 indir

Google Play Store mağaza uygulaması olmayan Android cep telefonlarında ve tabletlerde nadirde olsa son sürüm uyumsuzluk yapabiliyor. Özellikle kopya ve kaçak cep telefonlarında bu sorun görülebiliyor. Eğer sürümde sorun yaşarsanız, aynı sitede yer alan başka sürümleri indirebilirsiniz. Eski sürüme daha önce yayınladığımız Google Play Store son sürüm yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Google Play Store uygulamasını yükleyebilmeniz için cihazınızda bilinmeyen kaynakların açık olması gerekiyor. Aksi takdirde yükleme esnasında hata alacaksınız.

Android bilinmeyen kaynaklar nasıl açılır: Ayarlar / Güvenlik / Bilinmeyen kaynaklar bölümünden aktif edilmektedir.

Google Play mağazası, Android işletim sistemine sahip cep telefonu ve tabletler için oyun ve uygulamaları kolay bir şekilde görmenizi indirmeden veya satın almadan önce yapılan kullanıcı yorumları ile karar vermenize olanak sağlayan dünyaca ünlü bir uygulamadır.

Google Play Store mağaza uygulaması, kullanım açısından neredeyse her yaşa uygun şekilde kolay arayüze sahiptir. Aramak istediğiniz uygulama ve oyunun adını veya amacını yazarak kolayca bulmanızı sağlar.

Google Play Store mağaza uygulamasını kullanabilmeniz için bir Gmail hesabınızın olması gerekiyor. İsterseniz bir Google Play hesabına birden fazla cihaz ekleyebilirsiniz. Artı hesabınız üzerinden indirdiğiniz uygulama ve oyunların yedeğini alabiliyorsunuz.

Google Play Store uygulaması, sürekli kendini yenilemektedir. Her çıkan yenilikten sonra cihaz içerisinde yeni sürüm uyarısı belirterek kullanıcıların bu yeniliklere sahip olmalarını sağlar.

 

 

Google Play Store 6.1.12

Google Play Store 6.0.5

Google Play Store 6.0.0

Google Play Store 5.12.10

Google Play Store 5.12.9

Google Play Store 5.10.30

Google Play Store 5.10.29

Google Play Store 5.9.12

Google Play Store 5.9.11

Google Play Store 5.8.11

Google Play Store 5.8.8

 

 

Google Play Store 5.7.10

Google Play Store,Google Play Store Son Sürüm,Google Play Store APK indir,Google Play Store nasıl yüklenir,Google Play Store nasıl indirilir,Play Store apk indir,Google Play Store 2016 indir

Son Güncelleme: 04.03.2017 01:18